dimarts, 29 de juliol del 2008

La Mari mola i primer incident

Avui ha ocorregut un petit incident que hagués pogut enfonsar-nos el viatge, sort que al final no ha estat res. Resulta que el Bernat s'ha donat un cop al tercer dit del peu esquerre amb la pota d'un sofà. En un primer moment la cosa semblava greu i no parava de dir "me l'he trencat, me l'he trencat segur, he sentit com feia crec!" i de lamentar-se de la seva mala sort, fins i tot s'ha marejat una mica de l'ensurt -només una mica, eh!-.
Quan ja ens imaginàvem la nova ruta "Patagònia amb crosses", la radiografia ha mostrat un peuet sa com un pèsol. La metgessa li ha recomanat al Bernat que es prengués un antiinflamatori, després una infermera molt amable li ha embenat el dit i au, cap a casa.
Ara respirem alleujats i esperem que la cosa no empitjori per Berlín (per cert, marxem dijous!).
La sorpresa del dia ha estat obrir el correu i descobrir que la Mari, la nostra amiga artista de la pista i il·lustríssima il·lustradora donde las haya, ens ha fet una capçalera espectacular per al blog... moltes gràcies, preciosa!

(Una coseta, només: la foto no ens fa justícia, en realitat som molt més guapos!)

diumenge, 27 de juliol del 2008

De trasllat, sí...


Una feinada, per Dénia!

dissabte, 26 de juliol del 2008

Els trasllats

Planificar un viatge com aquest no és fàcil però, a més a més, cal deixar tot el que tens aquí. Sí, és el tema dels trasllats de pis. Una feinada, vaja! En un primer moment penses que serà ràpid, ja veus com ho faràs però després vas trobant cosetes que van omplint les caixes i les bosses; ostres! ja no me'n recordava d'aquestes vambes; i aquest jersei, tant temps que vaig estar buscant-lo!! Res, que al final acabes sortint per la porta super carregat i amb una gran part de les coses amb les quals no comptaves. Total, paciència que encara hi ha temps per fer-ho bé. Penso però, que hauria d'haver-hi alguna pàgina on s'expliquessin trucs per fer trasllats com què cal fer i què no cal. Potser hi és però no estaria gens malament.

divendres, 25 de juliol del 2008

La preparació


Hola a tothom!! Aquest bloc s'ha creat per poder explicar les experiències que viurem a partir del 18 de setembre quan, la Queralt i jo, comencem el gran viatge. Ara, però, el que ens toca fer és preparar les coses i mirar que no ens descuidem res ni que ens passem alhora d'endur-nos coses. Una tasca feixuga però estem molt i molt motivats.