divendres, 21 de novembre del 2008

Sense ulleres a El Bolsón

Els gats del refugi Cajón del Azul (fans del Bernat)


Vista des del Mirador de los Vientos


El Río Azul una mica esveradet


A mig camí del refugi


La Piedra del Indio, prop de El Bolsón

No, no és un topònim del Senyor dels Anells ni hem trobat elfs ni hòbbits de peus peluts voltant pels carrers. El Bolsón és un poble al peu dels Andes amb una energia especial, que dirien alguns dels hippies que hi viuen.
Aquí vam venir-hi a espetegar després d'una visita fugaç a Esquel, que no va acabar d'atrapar-nos. La veritat és que El Bolsón és bonic, té una fira artesanal molt interessant i un entorn paradisíac de llacs i muntanyes, però el motiu real pel qual encara hi som són les ulleres de la Queralt -sí, sí: les ulleres blanques, les xaxis, les de modernilla-, que van desaparèixer misteriosament de la motxilla del Bernat el dissabte passat mentre fèiem un trekking fins al refugi Cajón del Azul.
Després d'adonar-nos de la desaparició i en ple atac de pànic ("jo sense ulleres no sóc reeeees!" somicava l'una, "tranquil·la xurri que les trobarem", deia l'altre) vam decidir que havíem de trobar-les sí o sí, així que l'endemà al matí vam fer les motxilles de nou i, juntament amb una noia basca que es va animar a acompanyar-nos, vam tornar al Cajón del Azul tot desfent el camí del dia anterior... i res, ni rastre de les ulleres ni pel camí, ni a la parada del bus, ni al refugi.
Vam tornar dimarts una mica desanimats però, lluny d'acceptar la derrota, vam fer uns cartellets: "Se buscan anteojos recetados, etc" i durant la setmana els hem anat penjant per tot el poble. També hem avisat els de comissaria, els de l'oficina d'Informació Turística i els del Club Andino. Per si tot això fos poc, hem anat a quatre ràdios perquè difonguin la notícia (sí, aquí les emissores tenen uns espais dedicats a la recerca d'objectes perduts!) i n'hem anat donant veus a tothom qui hem pogut.
Sembla, però, que les ulleres no volen aparèixer. Així que tocarà plegar veles, assumir que no es pot ser modernillo tota la vida i continuar el viatge. Encara no hem decidit si fer-nos-en enviar un parell de recanvi des de casa o directament fer-nos-en unes de noves aquí. En qualsevol cas, us mantindrem informats.

5 comentaris:

Lluc i Laia ha dit...

Bones!

Molt maco el Bolsón, la veritat és que si :) Ens vem quedar amb les ganes de fer la rutilla pels refugis, llàstima.
Bé, pel tema de les fotos hi ha bastantes opcions, però amb 8 gigues us aconselleriem grabar-ho en DVDs i dur-los a sobre també. A nosaltres ens van robar les fotos a la frontera argentina-Bolivia i vam perdre'n algunes. Des d'aleshores a la que tenim 700 megues fem un CD i llestos. Si no, teniu les webs de Kodak Gallery, una del Gmail, que si teniu blogger va bé i també hi ha la de flickr (però té moltes limitacions si no pagues). Per penjar 8 gigues us hi estareu 3 dies :)
Pel tema de saber si ens havieu mirat ha estat mig sort. Vem instal.lar un controlador al blog (al final del nostre blog hi ha una etiqueta que diu Sitemeter) que ens diu aproximadament quanta gent mira la web, des d'on i d'altres. És molt fácil d'instal.lar-ho.
Ah, Es poden enviar CDs per correu, podeu copiar-ne algun i enviar-lo a casa, no borrar les fotos de la targeta encara i esperar. Quan us informin que han arribat les borreu (2 setmanes).
Esepro que us serveixi d'algo :)
Salut!

Anònim ha dit...

Ostres!
Jo sense ulleres tampoc sóc res... però cap problema, no esteu pas a la fi del món (encara que ens ho vulgueu fer creure!) i alguna òptica hi haurà.
Potser no seran tan modernilles però segur que més barates sí i més ràpides que si us les feu enviar...
Va espavila't que ja ets grandeta!! (je, je)

David Romero ha dit...

em solidaritzo totalment amb la queralt!! sense ulleres no sóc res! si no surten seria millor pillarne unes allà no? pk des d'aqui trigarien almenys 15 dies arrivar no? espwerem noticies aviat!! i molts petonssss!!

Anònim ha dit...

Hola queralt som la maria i el josep -els teus avis-i et trobem molt a faltar. El dia de tots sants ens vam reunir tots, vam està molt bé però US vam trobar molt a faltar. Ara arriba el Nadal i també us trobarem a faltar.
Us veiem molt guapos i molt contents i no gasteu gaire que la vida està molt cara,que hi ha molta crisi, per aquí on sou no? i molts petons per tú i el bernat i que vegilis que no et robin la cartera! un petó ben fort i veniu ben aviat!

Maria Alcaraz i Frasquet ha dit...

Que pasó con los anteojos boluda!si vols t'envie les meues que també són blanques i modernilles!Queralt, tu has de marcar estil allà per on passes així que la teua missió ara mateix és trobar esos malditos anteojos,canastos!
Per cert, propose que els avis es fagen un blog i ens mantiguen informats de la vida social a Santpe!
Aupa avis,aupa els armadillos i aupa les ulleres de moderna!