divendres, 19 de setembre del 2008

Els teclats xilens no tenen accents





Hola a totes i a tots! Aquest es el primer post que escrivim des de l'altre canto del bassal. Despres de setze hores de viatge i d'un transbord a Bogota, hem arribat sans i estalvis a l'aeroport de Santiago de Xile. Aixo si: eren les cinc i deu del mati d'un dia festiu, "no te digo na", que dirien alguns...
Pero res, tu, ens hem espavilat la mar de be amb els busos i els carrers i hem trobat de seguida l'Hostal de Sammy, un lloc net, bonic i tranquil a la zona universitaria de la ciutat. Tot i que hem despertat el propietari a les set del mati, s'ho ha pres molt be i despres de registrar-nos ens ha convidat a esmorzar pancakes, torrades i ous remenats -aixo si que es comencar be el dia!
I res, ara ens n'anirem a fer les primeres descobertes per la rodalia; potser treurem el cap pel Parc o'Higgins i tot, on fan una desfilada de les forces armades (argghhh, que ens esta passant!!) i despres anirem a una fonda (una mena de xiringuitos on es menja carn) a veure una gent de qui ens han donat el contacte.
Ah si, l'anecdota del dia ha estat que a la terminal d'el Prat, mentre esperavem per embarcar, ens hem trobat la Laura Torra, una amiga de Manresa, que anava amb una companya a fer les practiques al Peru en el mateix avio que nosaltres, aixi que hem anat plegats les deu hores de viatge des de Barcelona fins a Bogota... ens ha fet molta il.lusio trobar-la!
Esperem que estigueu tots i totes molt be, de moment us deixem, que Santiago ens espera. Una abracada!

6 comentaris:

maria ha dit...

hola caris, la laura torra, que fuerte me pareceeeeeeeeee!!!!!
casualitats!!! i les que falten, m'encanten. doncs bé xiquets molta ilu que hagueu dit alguna cosa, estavem impacients per saber alguna coseta. que continueu en la "onda"!
mary yous!

Cal Quinze ha dit...

Oeeee! M'alegro que el viatge hagi anat bé! Osti però quantes hores, quina mandra només de pensar-hi, ara bé, segur que ha valgut molt la pena.

Au salut! I a gaudir un munt!

Love and Hate ha dit...

Bones! m'alegro que hageu arribat tan bé i tan contents! Molta sort en aquesta aventura!
Una abraçada!

Unknown ha dit...

Hola Joves!!

Que guay que ja hagueu arribat a l'altre banda "del charco". Per Sant Peter, tots ben celtics,... i torrats amb el tast de cerveses!... de conya, ara a esperar la Fira! Mil petons i una abraçada enorme!!!

plaerdemaria ha dit...

ai la putaaaaaaaaaaa

que per aquì sì que tenen accents, però no tots els que hauria de menester,

i ja us estic enyorant i ja em ve plorera, ai mardedéu si és que una és bleda assai...

tanti baci de l'altra riba (de riba a riba, que diu en pau)!

us escric llong en tenir internet a casona, aiò!

lamari

Anònim ha dit...

Ei! molt bé aquesta arribada, no? Però perquè no us encanteu, us poso deures per quan estigueu ben assentades: a veure si podeu trobar el llibre "La vida es hoy" de l'autora Gladys Marin. És una autobiografia. Si per casualitat el trobeu i me'l podeu enviar em farieu un favor, ja que per les espanyes no el trobo. Ja us faria una transferència amb els costos ;-)

Au, salut!

I records al Salva Allende i al Luis Emilio Recabarren, si els veieu.

Arnau.