dimarts, 2 de setembre del 2008

Vacunats!



Podríem dir que per anar pel món un ha d'estar preparat per plantar cara a qualsevol adversitat. Per tant, avui hem anat a vacunar-nos per evitar certes malalties. El tema ha estat força ràpid i no tan car com ens pensàvem. Tot i així, és una pasta! Cada dia veiem que la partida és més a prop i que ens hem d'anar mentalitzant... Abans que res, però, hem de desintoxicar-nos de la Festa Major, que ha estat molt dura.
ps. Missatge a les multituds que només fan el tafaner i no diuen ni ase, ni bèstia, ni res: deixeu-nos un comentari, que ens farà il·lusió (joder!)...

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Us van fer mal o què? Quina angunia fan les agulles.

Apa gaudiu dels últims dies a la comarca, quina enveja que em feu.

Unknown ha dit...

gent,.... un plaer el soparet i festa sorpresa d'avui!!! Esperem que us hagi agradat! A nosaltres la casa del berni ens ha agradat molt,.... portavem allà des de les 6 de la tarda,... hem conegut a la family, als amics, als gats, les plantes,.... vamos,... ens ha donat temps de tot!!! ptnassos! nos veiem!!!

Montserrat Falip ha dit...

Ei!!
Acabo d'entrar i passejar-me pel bloc i, com que ho he promès, escric ni que sigui per dir: hola!!
Que tingueu molt bon viatge!!!!
Montserrat

David Romero ha dit...

bernattttttttttt!!!! joer te trobat de casualitat pper aqui,....de blog en blog,,,no ho sabia en tenies....Espero que si no ens veiem aquest dies per aqui us vagi tot molt be per les ameriques!!! ja estarem en contacte per aqui canalla,,,,molts petons!