dimecres, 29 d’octubre del 2008

El Calafate i la glacera Perito Moreno







El Calafate és un poble que viu del i per al turisme, de manera que només baixar de l'autobús ja ens esperaven per oferir-nos cinquanta opcions d'allotjament. Vam triar la de Hostelling International, perquè tenim el carnet i ens feien descompte "porque son españoles" (!!!).
Quan vam arribar al Hostel, també ens esperaven amb les cinquanta opcions de tours per visitar la famosa glacera Perito Moreno. Molt amablement vam declinar les propostes i els vam demanar que ens facilitessin els horaris dels autobusos regulars perquè ens estimàvem més anar-hi pel nostre compte. Van arrufar el nas però van trucar a la terminal i ens vam sortir amb la nostra.
Total, que l'endemà al matí a les deu sèiem dins un microbús ple d'israelians direcció al Perito Moreno, on vam arribar al cap d'una horeta. Val a dir que la glacera és espectacular, d'unes dimensions colossals i d'un blau blavíssim; a més, cada pocs minuts se'n desprenen terrossos de gel que cauen a l'aigua fent un soroll estrepitós. La part negativa de tot plegat va ser la quantitat de turistes que es passegen per les passarel·les intentant captar el millor angle del bloc de gel i el mal temps que va fer-nos. El pròxim cop que hi vinguem, ens assegurarem que faci sol.

2 comentaris:

Maria Alcaraz i Frasquet ha dit...

el pròxim cop qe aneu porteu una ampolla de wiski, que deu ser de puta mare fer-se un wiskonsi amb glaçons del Perito Moreno, nom que per cert, m'entusiasma!el proper can que tinga li posaré perito moreno

Anònim ha dit...

Realment es-pec-ta-cu-lar!!
Si no fos per la quantitat de turistes...
Va que ja arribo a les últimes novetats!